Μετανάστες "άδειασαν" την αποθήκη υλικών προς εκποίηση στο νοσοκομείο της Λέρου: Τραπέζια, έπιπλα, ψυγεία, πλυντήρια

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Κρατικού Θεραπευτηρίου-Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Λέρου οι παράνομοι μετανάστες "σήκωσαν" όλα τα υλικά, που δεν χρησιμοποιούνταν και είχαν συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένη αποθήκη για να εκποιηθούν.


Κατά τη Συνεδρίαση η εισηγήτρια παρουσίασε τηνυπ’ αριθ. πρωτ. 14164/16-12-2019 αναφορά του Αποθηκάριου της Αποθήκης Αχρήστου Υλικού, στην οποία αναφέρει ότι το Σάββατο 14-12-2019 ειδοποιήθηκε από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου, σε συνεργασία με την Διοικήτρια της Αστυνομίας, να έρθει στα Λέπιδα, επειδή κλάπηκαν από την αποθήκη Αχρήστου από μετανάστες, αναπηρικά καρότσια και διάφορα πράγματα. Τα αναπηρικά καρότσια βρίσκονται στο χώρο του hot spot και ειδοποιήθηκαν να τα πάρουν πίσω.

Από την τελευταία επίσκεψη στην αποθήκη αχρήστου διαπιστώθηκε ότι τα άχρηστα υλικά που φυλασσόταν για εκποίηση στο χώρο, έχουν κλαπεί όλα, τραπέζια, κλιματιστικά, μεταλλικά έπιπλα, μηχανήματα διάφορα, κουζίνες, ψυγεία, πλυντήρια κ.α. και υπάρχει κίνδυνος από αιχμηρά αντικείμενα. Παρακαλεί όπως ξεχρεωθούν όλα τα είδη της αποθήκης αχρήστου έτσι ώστε να μηδενιστούν τα υπόλοιπα και να χαρακτηριστεί ακατάλληλος ο χώρος στο 11οκαι να οριστεί νέος χώρος ως Αποθήκη Αχρήστου Υλικού.

Στη συνέχεια του εγγράφου που βρίσκεται παρατίθεται κατάλογος που ξεπερνά τις 7 σελίδες με τα υλικά που εκλάπησαν.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail