Ο Συριακός Στρατός δίνει στους τρομοκράτες την τελευταία ευκαιρία να καταθέσουν τα όπλα τους


Freepen.gr - Το Γενικό Επιτελείο του Συριακού Στρατού δήλωσε ότι δίνει μια τελευταία ευκαιρία στους μαχητές που βρίσκονται στην επαρχία του Idlib να καταθέσουν τα όπλα τους, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων Ikhbariya την Τρίτη επικαλούμενο στρατιωτική πηγή, προσθέτοντας ότι ο Συριακός Στρατός ήταν έτοιμος να αποκρούσει οποιαδήποτε τουρκική επιθετικότητα στην επαρχία.

Τη σχετική είδηση μεταδίδει και το επίσημο κρατικό συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

"Οι ένοπλες δυνάμεις μας προσπαθούν να δώσουν την τελευταία ευκαιρία στους μαχητές και να σώσουν τις ζωές των πολιορκημένων αμάχων. Οι στρατιωτικές μονάδες που λειτουργούν στην περιοχή έχουν διαταχθεί να επιτρέψουν σε όσους αποφασίζουν να μην βασίζονται στην υποστήριξη των τουρκικών δυνάμεων, να παραδώσουν τα όπλα τους", ανέφερε η πηγή.

Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Συριακός Στρατός συνέχιζε τη στρατιωτική του επιχείρηση εναντίον των μαχητών, οι οποίοι πολεμούσαν και χρησιμοποιούσαν τους αμάχους ως «ασπίδες» στο Saraqib και στο Tell Touqan στο Idlib.

Για την ώρα ο Στρατός απελευθερώνει και το ανατολικό τμήμα της επαρχίας με γοργούς ρυθμούς.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail