Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής με ομιλίες εξειδικευμένων εκπαιδευτών και Βιωματική Εκπαίδευση

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων συνεχίζει για 8η χρονιά το πολύ επιτυχημένο και άκρως εποικοδομητικό Πρόγραμμα Κυκλοφοριακής Αγωγής στα σχολεία των Δήμων – μελών του. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει την Εβδομάδα Κυκλοφοριακής Αγωγής σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες εξειδικευμένων εκπαιδευτών στα σχολεία Πρωτοβάμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ κορυφώνεται με τη Βιωματική Εκπαίδευση, που αποδεικνύει έμπρακτα την απόλυτη ανάγκη χρήσης της ζώνης ασφαλείας και των κινδύνων που ελλοχεύουν στις κακές τακτικές οδήγησης και συμπεριφοράς στους δρόμους.

Η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας στον Δήμο Χαλανδρίου πραγματοποιείται από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Οι ομιλίες και δράσεις που έχουν προγραμματιστεί από τον ΣΒΑΠ, τον Δήμο Χαλανδρίου και τον ΙΟΑΣ έχουν ως εξής:

– Δευτέρα 10/2 στο 2ο Δημοτικό Χαλανδρίου

– Τρίτη 11/2 στο 16ο Δημοτικό Χαλανδρίου και στο 4ο Λύκειο Χαλανδρίου

– Τετάρτη 12/2 στο 8ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου

– Πέμπτη 13/2 στο 4ο Δημοτικό Χαλανδρίου

– Παρασκευή 14/2 θα πραγματοποιηθεί η Βιωματική Εκπαίδευση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Χαλανδρίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail