Δηλωτικό προθέσεων του σχεδιάζουν για τη χώρα το σύμβολο Αγγελοπούλου - Μητσοτάκη!

Δηλωτικό προθέσεων! Δεν πρόκειται μόνο για ένα εντελώς αδιάφορο «σύμβολο» των Αγγελοπούλου - Μητσοτάκη για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 που απλά δεν απηχεί το λαϊκό αίσθημα ή την ιστορική πραγματικότητα. Είναι και δηλωτική πράξη μιας διαπαραταξιακής, πληκτικής κι εθνομηδενιστικής ελίτ που συντονισμένη μ΄ ένα τεράστιο κι ελεγχόμενο από αυτήν μιντιακό σύστημα συμφερόντων επιδιώκει την σταδιακή αποδυνάμωση του έθνους-κράτους και την παραχάραξη της ιστορίας.

Δεν κρύβει τη δουλική αφοσίωσή της στην παγκοσμιοποίηση και στηρίζει «υποδόρια» τη μαζική μετανάστευση και την πληθυσμιακή και πολιτισμική αλλοίωση μιας χώρας με μειωμένη πλέον εθνική κυριαρχία. Για μια ακόμα φορά, έστω και σημειολογικά, φανερώνεται το πραγματικό πρόσωπο μιας αλαζονικής και υποκριτικής ελίτ, διαχρονικά αποκομμένης από τον ελληνικό λαό, που θέλει με κάθε τρόπο να τον νουθετεί και να χειραγωγεί.

Βασίλης Στοϊλόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail