Βροχή από πέτρες σε στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ στο Καμισλί

Freepen.gr - Οι ντόπιοι σε ένα χωριό ανατολικά της πόλης Qamishli στη βορειοανατολική Συρία πετροβόλησαν στρατιωτική συνοδεία των ΗΠΑ την Τετάρτη, στον απόηχο των επεισοδίων που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο του 14χρονου Faisal Khalid Muhammad, σύμφωνα με τα στεοιχεία που δημοσίευσε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

Το συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Khirbet Amo κοντά στο Qamishli με τους ντόπιους να εκσφενδονίζουν πέτρες και διάφορα αντικείμενα στη στρατιωτική συνοδεία, ενώ μια μικρή πυρκαγιά ξεσπάει στο πλάι ενός από τα οχήματα.

"Οι Αμερικανοί μπήκαν και αντιμετώπισαν την αντίσταση από τους ανθρώπους του χωριού που τους έριξαν πέτρες, έτσι ώστε [οι Αμερικανοί] ανταποκρίθηκαν με σφαίρες. Ένας νεαρός σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν ", δήλωσε ο Fahd Alhosain, ντόπιος, στο Ruptly περιγράφοντας την αρχική αντιπαράθεση μεταξύ των αμερικανικών στρατευμάτων και των κατοίκων του χωριού που οδήγησαν στο θάνατο του 14χρονου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail