Ερντογάν: Οι σχέσεις μας με το Πακιστάν βασίζονται στην αλληλεγγύη και την αδελφοσύνη

Freepen.gr - Οι σχέσεις μεταξύ Πακιστάν και Τουρκίας βασίζονται στην αλληλεγγύη και την αδελφοσύνη και το Πακιστάν έχει δείξει ότι είναι ένας αληθινός φίλος της Τουρκίας με τη στάση του απέναντι στη FETÖ και την υποστήριξη των αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων στη Συρία, δήλωσε την Παρασκευή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Απευθυνόμενος σε κοινή συνεδρίαση του πακιστανικού κοινοβουλίου, ο Ερντογάν ευχαρίστησε το Πακιστάν λέγοντας ότι παρέμεινε δίπλα στην Τουρκία σε περιόδους κρίσης.

Επίσης σημείωσε ότι η Τουρκία δεν έχει ξεχάσει τη βοήθεια του πακιστανικού λαού κατά τη διάρκεια του τουρκικού πολέμου της ανεξαρτησίας.

"Και τώρα, αισθανόμαστε το ίδιο και για το Κασμίρ σήμερα. Ήταν το Τσανάκκαλε χθες και το Κασμίρ σήμερα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο", δήλωσε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα υποστηρίξει το Πακιστάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail