Οργή στην Τουρκία με Ισραηλινό αρθρογράφο που ζητά να πάρει σειρά ο αρχηγός της ΜΙΤ μετά τον Σολεϊμάνι!

Freepen.gr - Η ισραηλινή εφημερίδα Makor Rishon, δημοσίευσε άρθρο το οποίο εστιάζει στη δράση του αρχηγού των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας [ΜΙΤ], Χακάν Φιντάν, όπως αναφέρει η dailysabah.com έχοντας προκαλέσει οργή στη γειτονική χώρα.

Το άρθρο του Pazit Rabin με τον τίτλο "Σουλτάνος και Σολεϊμάνι" εστιάζοντας στον Φιντάν κάνει λόγο για παράλληλη δράση του με τον Κασέμ Σολεϊμάνι, ο οποίος σκοτώθηκε σε μια αεροπορική επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράκ, τον περασμένο μήνα.

Το άρθρο αναφέρει ότι αμφότεροι διεξήγαγαν πόλεμους για λογαριασμό των χωρών τους στο Ιράκ και τη Συρία και τους χαρακτηρίζει ως δίδυμους.

"Τώρα που ο Κασέμ Σολεϊμάνι θάφτηκε κάτω από το έδαφος, είναι καιρός να επικεντρωθούμε στις συνωμοσίες του δίδυμου, Χακάν Φιντάν", ανέφερε ο Rabin προτρέποντας τις ισραηλινές αρχές  να στρέψουν την προσοχή τους στον Φιντάν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail