Τράγκας: Φύσηξε ο Ταγίπ και ήρθε… παγωνιά στην Αθήνα! Σούζα και τσιμουδιά σε ό,τι ζητάνε οι Τούρκοι

O Πρόεδρος Τραμπ απασφάλισε μετά την αθώωσή του και μεταξύ μας είπε μια μεγάλη αλήθεια. Είπε ότι η παραπομπή του ήταν μια μεγάλη ΜΑΛ@ΚΙΑ της κας Πελόζι, η οποία γνώριζε ότι ούτε οι κατηγορίες στέκονταν, ούτε η Γερουσία μπορούσε επί μήνες να κουβεντιάζει σαθρά ή ανύπαρκτα στοιχεία. Κρατώντας την Ουάσιγκτον Ποστ που είχε τίτλο αθώος ο Τραμπ, ο Αμερικανός πρόεδρος είπε: «δεν έκανα τίποτα λάθος. Έχω κάνει όμως λάθη στη ζωή μου. Μου την έστησαν διεφθαρμένοι και ανήθικοι». Οι αντίπαλοί μας έκαναν το αδύνατο για να μας καταστρέψουν, για να λαβώσουν τη χώρα. Οι Δημοκρατικοί έβαλαν μπροστά τα συμφέροντά τους, από εκείνα της σπουδαίας χώρας μας. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι είπε ο Τραμπ που λένε ότι προσεύχομαι για εσένα, ενώ γνωρίζουμε ότι αυτό δεν συμβαίνει. Αυτό το είπε για την κα Νάνσυ Πελόζι, η οποία κατεδαφίζεται τώρα στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ. Όπως είπε ο κος Τραμπ πέρασε μια τρομερή δοκιμασία την οποία ενορχήστρωσαν ανέντιμοι άνθρωποι.

Απόσπασμα από: crashonline.gr

Μέχρι στιγμής ο κοροναϊός δεν μας κάνει κέφι και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Όλα δείχνουν ότι δεν γουστάρει το ελληνικό DNA. Βλέπει Μητσοτάκη, Τσίπρα, ακούει διάφορα για εμάς και ευτυχώς δεν έχει ακόμη δρασκελίσει ακόμη τα σύνορά μας. Αν έχει τέτοιο φάρδος ο Κικίλιας, αν και πολιτικά άνους, ας μείνει για ένα διάστημα στο Υπουργείο μέχρι να καθαρίσουμε από τον φονικό ιό.
Φύσηξε ο Ερντογάν και ήρθε παγωνιά, κάτω του μηδενός στην Αθήνα. Όλοι οι άνθρωποι του πρωθυπουργού μας, η κα Μπακογιάννη, ο περίφημος Ροζάκης, όλα τα μέλη του ΕΛΙΑΜΕΠ, όλοι όσοι θέλουν επαναδιατύπωση της Λωζάνης και του χάρτη του Αιγαίου θα συναντηθούν στις 18 Φεβρουαρίου. Δεν θα λείψει κανένας από όσους έφεραν το μνημόνιο στην Ελλάδα και τη συρρίκνωση της χώρας. Εκτός της κας Ντόρας Μπακογιάννη θα είναι εκεί ο μέγας Γιωργάκης Παπανδρέου, αυτός που εισήγαγε τη χώρα στην οικονομική κατοχή και στην οικονομική σηψαιμία, θα είναι εκεί ο άνθρωπος του κου Τσίπρα, ο Γιώργος Κατρούγκαλος, πιθανολογώ ότι δεν θα λείψει και ο κος Ντόκος, δεν γνωρίζω αν θα πάει και ο διαπρεπής καθηγητής Νικόλαος Κοτζιάς. Σύμφωνα με όσα ακούμε και διαβάζουμε θα είναι εκεί όλοι οι ενδιαφερόμενοι και ασχολούμενοι με το μαγείρεμα του συνυποσχετικού που θα πάει στη Χάγη. Μάλιστα μέσα σε νοταράδικη ατμόσφαιρα, το θέμα της συνάντησης θα είναι: Μας συμφέρει η Χάγη; Εκεί φυσικά η απάντηση θα είναι: ναι, ναι, ναι σε όλα. Στις ανακοινώσεις που μοιράσανε λένε ότι θα κουβεντιάσουν και τις προϋποθέσεις για να πάμε στους διεθνείς δικαστές. Ναι, ναι, ναι σε όλα.

Επί των ημερών Μητσοτάκη όλοι οι ειδικοί στην κλιματική αλλαγή παρατηρούν ότι αναπνέει ο Ταγίπ Ερντογάν και κύματα πολικού ψύχους πλήττουν ολοένα και περισσότερο το Μαξίμου, την Αθήνα μας. Χθες μάθαμε ότι ο καλός ανατολίτης σύμφωνα με τον χαρακτηρισμό του κου Δένδια, έβαλε διαγωγή κοσμιοτάτη, τόσο στον κο Μητσοτάκη όσο και στην κυβέρνησή του. Γιατί τον άκουσαν και δεν είπαν τίποτα στην επέτειο των Ιμίων. Τήρησαν σιγήν ραγιάδικου ασυρμάτου. Γκρίζα όλα. Ναι σε όλα. Ο υπουργός Άμυνας κος Παναγιωτόπουλος για την τιμή των όπλων κάτι είπε στο αυτί του δημοσιογράφου κου Τάκη Χατζή, αλλά επειδή ο Πατρινός είναι κουτσομπόλης, το είπε στην εκπομπή του. Ταράχτηκε το Μαξίμου και ακολούθησε διάψευση του κου Παναγιωτόπουλου που τονίζει ότι ουδέποτε προέβη σε δήλωση, δηλαδή ο Τάκης έτσι ξαφνικά τα είδε όνειρο και τα έβγαλε από το μυαλό του. Έλα όμως που ο Πατρινός είναι πονηρός. Έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι 40 χρόνια κάνουμε τη δουλειά μας χωρίς να μας διαψεύσει κανείς, γιατί φροντίζουμε να κρατάμε αποδείξεις. ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ μαγνητοφωνάκια.
Μωράκια, νινάκια…σε ιδιωτικό σχολείο της οθωμανικής αυτοκρατορίας όλοι μαζί οι Νοταράδες τρέχουν για τη Χάγη. Για Πρέσπες επί 100. Οι Νοταράδες που θέλουν όλα τα ταμεία για πάρτι τους, έχουν μόνο μία θεωρία για το μέλλον της νέας πόλης. Πόσα θα δώσουν για να κρατήσουν στο απώτερο μέλλον όλα τα οφίκια, αυτοί, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους. Ξεπουλάνε την προίκα του Ελευθερίου Βενιζέλου και όσα κερδίσαμε με ωκεανούς αίματος σε δύο παγκόσμιους πολέμους. Το μόνο που ενδιαφέρει τις βαθύπλουτες πολιτικές οικογένειες των Αθηνών και κυρίως αυτή που είναι πάνω. Το μόνο που ενδιαφέρει συναλλασσόμενους ομίλους και κάποιους βαθύπλουτους είναι πόσα θα πάρουν από τη λεία της μοιρασιάς, μιας άδικης μοιρασιάς που θα γίνει στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Κάπως έτσι λειτουργούν και στη Λευκωσία. Ο Ραγιάς, για την ακρίβεια ο προύχοντας που ήταν ευτυχισμένος προσκυνώντας τους πασάδες επί Τουρκοκρατίας, είναι φυτεμένος στο DNA του νεοέλληνα. Αυτή την ώρα, σχεδιάζουν να ξεπουλήσουν όχι μόνο την προίκα του Ελευθερίου Βενιζέλου αλλά και τους προγόνους μας που έχασαν τη ζωή τους στη Μικρά Ασία, στη Σμύρνη, στον Πόντο, στο Γράμμο, στο Βίτσι.

«Φινλανδοποίηση» και κοινός έλεγχος από Ευρωπαίους και Οθωμανούς

Παλαιότερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα των Αθηνών συζητούσαν το ενδεχόμενος της μεγάλης συνομοσπονδίας Τουρκίας – Ελλάδος. Η ζωή, δηλαδή η στρατηγική του Ταγίπ Ερντογάν τώρα φέρνει πιο κοντά στην υλοποίηση τη θεωρία του Τουργκούτ Οζάλ που έλεγε ότι δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος και να καταργηθεί η Ελλάδα, αρκεί να διαβούν τα σύνορά της μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Δεν πρόκειται να πέσει ούτε πιστολιά, αφού οι Νοταράδες είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, αρκεί να κρατήσουν το μεγάλο φαγοπότι σε όλα τα ταμεία του κράτους. Αρκεί να μην σταματήσει η νομή της εξουσίας. Οι Έλληνες θα γίνουν λαός διασποράς. Οι νησιώτες θα αναδιπλωθούν. Το μισό και βλέπουμε Αιγαίο θα εποικιστεί από μουσουλμάνους, θα υπάρξει αυτονόμηση και κοσοβοποίηση τμήματος της Θράκης λόγω υπεροχής του μουσουλμανικού πληθυσμού και τις επόμενες δύο ή τρεις δεκαετίες μεγάλη επιμειξία με τους εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια ξένους που μένουν επίτηδες στην Ελλάδα, αφημένοι εδώ από τους Γερμανούς και τους ξανθούς βορειοευρωπαίους. Έχει αποφασιστεί η ρευστοποίηση των συνόρων μας, η σμίκρυνση του κράτους. Το πολιτικό προσωπικό είναι ιδεολογικά και εθνικά διαβρωμένο και κινείται με το επιχείρημα ότι όλες αυτές οι υποχωρήσεις γίνονται για να ανακουφιστεί η οικονομία και να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη. Φυσικά αποτελεί τεράστιο ψεύδος, γιατί ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει με εδαφικές υποχωρήσεις και 700.000 εργαζόμενους που αμείβονται από 470 έως 520 ευρώ. Οι αντεγκλήσεις μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ είναι εικονικές. Είναι matrix. Η πραγματικότητα έχει να κάνει με τη διατήρηση και την αύξηση της περιουσίας μιας πασίγνωστης και επώνυμης ολιγαρχίας, με τη συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των Γερμανικών ταμείων και των δάνειων δυνάμεων, όπως τις αποκαλεί ο κος Στουρνάρας και φυσικά με την πλήρη υποταγή ως ιδιότυπη νότια περιφέρεια της Ευρώπης στη συνορεύουσα νέο-οθωμανική αυτοκρατορία.

Το περιβάλλον Μητσοτάκη και όχι μόνο κερδίζει εκατομμύρια εκατομμυρίων από τη διαχείριση του μεταναστευτικού. Ήδη, όπως όλα δείχνουν, ένας τυπικός έλεγχος στις ΜΚΟ προκαλεί αντίδραση του Βερολίνου που θέλει ολοένα και περισσότερους μουσουλμάνους στην Αθήνα, για να φτάσουμε συντομότερα στην εδαφική και πληθυσμιακή άλωση. Ο πρωθυπουργός είναι ευθυγραμμισμένος με τις οδηγίες της κας Μέρκελ. Χθες, περιήλθε εις χείρας μου, το μητρώο των ΜΚΟ. Υπήρχε. Δεν το κάνουμε τώρα. Ίσως η κυβέρνηση να το ξεκαθαρίσει τώρα και να αποκλείσει κάποιες ΜΚΟ προς το συμφέρον άλλων, παλαιών και νέων που θα πάρουν περισσότερα χρήματα. Σε επόμενες εκπομπές θα δημοσιεύσω ΜΚΟ και χρήματα που έπαιρναν για ανύπαρκτες παροχές υπηρεσιών.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.