Δηλαδή κ. Μητσοτάκη αφού δεν ήμασταν έθνος υπόδουλο, αλλά μικρή οθωμανική επαρχία, είμαστε Οθωμανοί;

Για τον κ. Μητσοτάκη δεν ήμασταν ένα έθνος υπόδουλο, αλλά μία μικρή οθωμανική επαρχία, προφανώς με κάτοικους Οθωμανούς who cares τέλος πάντων, που αποφάσισε να επαναστατήσει, μας διαφεύγουν οι λόγοι, αλλά who cares και πάλι.

Ελένη Παπαδοπούλου

Ο κύριος αυτός έχει ξεπεράσει κάθε όριο και δεν μπορεί να είναι Έλληνας πρωθυπουργός εκπροσωπώντας τους Έλληνες. Ένα παιδί που μεγάλωσε σε γυάλα, σπούδασε κοινωνικές επιστήμες και κάτι άλλα τρέντυ, διοικεί μία χώρα, της οποίας αγνοεί τόσο την ιστορία όσο και την ουσία.

Ο πρωθυπουργός καλά θα κάνει να μάθει λίγο ιστορία, γιατί προφανώς στο μάθημα της ιστορίας στο σχολείο μάλλον δεν πρόσεχε στο μάθημα [έπαιζε τρίλιζα;] και στα σόσιαλ στάντις του Χάρβαρντ μπορεί να έμαθε για τα 62 φύλα, αλλά για ελληνική ιστορία ούτε λόγος.

Λυπάμαι, αλλά αυτός ο λόγος είναι απαράδεκτος και προσβλητικός απέναντι στον Ελληνισμό. Η Ελλάδα και οι Έλληνες ήταν ένα μεγάλο και σημαντικό έθνος υπόδουλο στους Οθωμανούς για 400 χρόνια, όχι μία μικρή Οθωμανική επαρχία. Υπέστη διώξεις, βίαιους εξισλαμισμούς, παιδομαζώματα και γενοκτονίες. Τι είναι αυτά που ακούμε πια;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail