Πυρά Ερντογάν κατά Ρωσίας για Συρία & Κριμαία: Μπήκατε χωρίς να ενημερώσετε, απαντά η Μόσχα

REUTERS / Stringer
Freepen.gr - Η Τουρκία προειδοποίησε τις ρωσικές αρχές να αποφύγουν την αντιπαράθεση με τον τουρκικό στρατό στη βορειοδυτική επαρχία Idlib της Συρίας, δήλωσε ο Ταγίπ Ερντογάν σε δημοσιογράφους στην Αγκυρα πριν αναχωρήσει για την Ουκρανία με αφορμή τα τελευταία γεγονότα.

Στη συνέχεια και από ουκρανικού εδάφους, ο Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει την παράνομη προσάρτηση της Ρωσίας στην Κριμαία!

Άδειασμα από Μόσχα για Συρία

"Οι μονάδες του τουρκικού στρατού κινήθηκαν εντός της ζώνης απαγόρευσης του Idlib κατά τη διάρκεια της νύχτας από τις 2 Φεβρουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου χωρίς να ενημερώσουν τη ρωσική πλευρά και χτυπήθηκαν από τα συριακά κυβερνητικά στρατεύματα που στόχευαν τρομοκράτες δυτικά του Saraqib" δήλωσε τη Δευτέρα το Ρωσικό Κέντρο για τη συριακή συμφιλίωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail