Οι δυτικές δυνάμεις- πλην Γαλλίας- που στηρίζουν τον δικτάτορα της Τουρκίας έχουν αποθρασυνθεί εντελώς

Πάρε να χεις πρόσφυγες. Η Ιντλίμπ είναι μια πόλη της Συρίας. Μέσα στη Συρία. Με Σύρους κατοίκους. Την πόλη έχουν καταλάβει μετά από την άδεια ΗΠΑ, Ρωσίας, Γερμανίας η Τουρκία. Όπως έχει καταλάβει και έναν θύλακα Συριακού εδάφους με την άδεια των παραπάνω χωρών.


Ο στρατός της Συρίας, ο μόνος νόμιμος υπερασπιστής των εδαφών της Συρίας, πολιορκεί την πόλη για να την καταλάβει και για να διώξει από κεί τους εισβολείς. Συνεπικουρούμενος από ρωσικές δυνάμεις, που για τα δικά τους συμφέροντα, πολεμάνε για να επικρατήσει ο Άσσαντ σε όλη τη Συρία πάλι.

Σύμφωνα με την πρόσφατη επίσημη έκθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας, στήν Ιντλίμπ μάχονται κατά του συριακού στρατού 20.000 τζιχαντιστές στό πλευρό των Τουρκων εισβολέων.

Εξ αιτίας της τουρκικής κατοχής και της πολιορκίας της πόλης από τους Σύρους, προκειμένου να απελευθερωθεί, πάνω από μισό εκατομμύριο κάτοικοι της Ιντλίμπ έχουν φύγει για να σωθούν και οδηγούνται από τους Τούρκους στήν Τουρκία. Πολλοί απ αυτούς είναι οικογένειες των πληρωμένων από ΗΠΑ και Βρετανία μισθοφόρων, που συμμαχώντας με την Τουρκία, πολεμάνε τον συριακό στρατό, καθώς και οικογένειες τζιχαντιστών.

Για αυτούς τους φυγάδες η Γερμανία έδωσε προχτές στόν Έρντοαν 40 εκατομ. ευρώ, ώστε να τραφούν ως πρόσφυγες στήν Τουρκία! Με τη βεβαιότητα, ότι οι σχετικές συμφωνίες περί προσφύγων που έχει κάνει η ΕΕ με την Ελλάδα και τον Έρντοαν, δεν θα τους οδηγήσουν στη Γερμανία. Αν τους οδηγήσουν στήν Ελλάδα της είναι αδιάφορο της Γερμανίας. Αλλά, τον πληρώνει για να εγκληματεί!

Ο Έρντοαν χτές κατάγγελνε τη συριακή κυβέρνηση ότι με τον βομβαρδισμό της Ιντλίμπ σκοτώνει αμάχους και δημιουργεί νέα στρατιά προσφύγων! Δηλαδή, ο Χίτλερ κατηγορεί τους Αμερικανούς, που πολιορκούν το Σολέρνο για να το απελευθερώσουν, ότι σκοτώνουν αμάχους! Ή ο Χίτλερ κατηγορεί τους Γάλλους, που πολιορκούν το Μονπελιέ για να το απελευθερώσουν, ότι σκοτώνουν αμάχους!

Κι ενώ οι οιμωγές του Έρντοαν έχουν σπάσει το φράγμα της παραφροσύνης και της διαστρέβλωσης, ω του θαύματος, βρίσκει συμμάχους τους Γερμανούς, τους Βρετανούς και τους Αμερικάνους, που κατηγορούν τις δυνάμεις του συριακού στρατού ότι σκοτώνουν αμάχους στήν Ιντλίμπ! Στέλνοντας και απειλές ότι αυτή η "σφαγή αμάχων" πρέπει να σταματήσει!

Έχουμε τρελλαθεί εντελώς; Όχι. Οι δυτικές δυνάμεις- πλην Γαλλίας- που στηρίζουν τον φασίστα δικτάτορα της Τουρκίας έχουν αποθρασυνθεί εντελώς. Είναι ο τραμπούκος τους στήν περιοχή για τις βρώμικες δουλειές και δεν έχουν σκοπό να τον χάσουν. Γιατί αν τον χάσουν θα χρειαστεί να στείλουν αυτοί τα δικά τους παιδιά να σκοτωθούν για τις βρωμοδουλειές τους αντί να σκοτώνονται γι αυτούς, όπως τώρα, τζιχαντιστές, Τουρκοι, μουτζαχεντίν και το κακό συναπάντημα.

Η διεθνής πολιτικη΄είναι μιά αηδία. Όπως το διεθνές δίκαιο μια κοροϊδία. Ο μόνος νόμος που εφαρμόζεται παγκοσμίως, που είναι σεβαστός από όλους και απολύτως αντιληπτός από όλους είναι ο νόμος της ισχύος. Ο Έρντοαν και η Γερμανία, οι ΗΠΑ, η Ρωσία μας το φωνάζουν ξεκάθαρα: Δεν έχει σημασία αν έχεις δίκιο. Σημασία έχει αν μπορείς να επιβάλεις τα συμφέροντά σου.

Σ αυτή τη φωνή οι ελληνικές κυβερνήσεις και οι ελίτ περί αυτές εδώ και 30 χρόνια είναι κουφές. Όχι γιατί δεν ακούν. Αλλά, γιατί αποτελούνται από τρεμάμενους.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.