Γενικό Επιτελείο Συρίας: Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στους Τούρκους, οι τρομοκράτες θα εκκαθαριστούν

Freepen.gr - Η Γενική Διοίκηση του Στρατού και των Συριακών Ενόπλων Δυνάμεων δήλωσε ότι οι τουρκικές επιθέσεις δεν θα κατορθώσουν να προστατεύσουν την τρομοκρατία ούτε θα αποτρέψουν τον στρατό από το να συνεχίσει τις επιχειρήσεις του στην επαρχία του Ιντλίμπ και στα δυτικά του Χαλεπίου για να τις εκκαθαρίσει από τρομοκρατία σε όλες της τις μορφές αποκαθιστώντας την ασφάλεια και την σταθερότητα σε όλες τις περιοχές της Συρίας [SANA].

Σε δήλωσή της την Τρίτη, η Γενική Διοίκηση ανέφερε ότι το τουρκικό καθεστώς συνεχίζει να κλιμακώνει τις επιθετικές πράξεις και τις παραβάσεις του στη συριακή επικράτεια, παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και την έννοια της κυριαρχίας των ανεξάρτητων κρατών σε μια προσπάθεια να σταματήσει η πρόοδος του Συριακού Αραβικού Στρατού και για να αποφευχθεί η πτώση των ένοπλων τρομοκρατικών ομάδων στο Ιντλίμπ και δυτικά του Χαλεπίου.

Η Γενική Διοίκηση δήλωσε ότι το τουρκικό καθεστώς έχει αναπτύξει νέες στρατιωτικές δυνάμεις και κλιμάκωσε έντονα την επιθετικότητά του, στοχεύοντας σε περιοχές που κατοικούνται από πολίτες και στις θέσεις στρατιωτικών μονάδων με πυραύλους για να βοηθήσει τους τρομοκράτες να διατηρήσουν τον έλεγχο της επικράτειας, να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους πολίτες ως ανθρώπινες ασπίδες διαπράττοντας συστηματικά εγκλήματα και βανδαλισμούς.

Σύμφωνα με τη δήλωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να εκτελούν τα συνταγματικά και εθνικά τους καθήκοντα και είναι έτοιμες να ανταποκριθούν στις επιθέσεις της τουρκικής κατοχής και να υπερασπιστούν την ασφάλεια της χώρας και του λαού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail