Σκεφθήκατε ότι λέγοντας "τουρκόσπορους" τους ακρίτες μας, "δικαιώνετε" όσους διεκδικούν νησιά μας;

Freepen.gr -  Η συμπεριφορά των δυνάμεων καταστολής στα νησιά της Χίου και της Λέσβου θα πρέπει να μας απασχολήσει σοβαρά για πολλούς λόγους. Πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονται και μισθοδοτούνται από το ελληνικό κράτος, δηλαδή τους Ελληνες φορολογούμενους. Συνεπώς όταν δεν εκπληρώνουν σωστά τα καθήκοντά τους, θα πρέπει να επανεξετάζεται αν μπορούν να παραμένουν στη θέση τους.

Εκτός του ότι πρώτοι ξεκίνησαν τον "πόλεμο" που έλαβε χώρα, πέραν του γεγονότος πως σύμφωνα με τα βίντεο-ντοκουμέντα προκάλεσαν φθορές σε περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων πολιτών, έπραξαν κάτι ακόμη.

Αποκάλεσαν τους νησιώτες ως...τουρκόσπορους. Ποιους; Αυτούς που θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή σε μια πιθανή αναμέτρηση με την Τουρκία, εκείνους πολλοί εκ των οποίων υπηρετούν στην Εθνοφυλακή και σε όλη τους τη ζωή σχεδόν κρατούν όπλα και εκπαιδεύονται.

Φυσικά αυτές οι προσβολές αποτελούν λουκούμι για τους Τούρκους που είτε δια του Μπαχτσελί, είτε δια της Ακσενέρ, είτε δια του Κιλιντσντάρογλου συχνά-πυκνά κάνουν λόγο για...κατεχόμενα τουρκικά νησιά από τους Ελληνες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail