Δεν είναι λύση και τόσο χαμογελαστή...

Συνειδήσεις πολιτών στρατευμένες στο καθολικό δόγμα που προσπαθούν να επιβάλουν οι διάφοροι ψευδοσωτήρες του λαού και της χώρας, διαμορφώνει εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος τον ίλιγγο του κινδύνου, και θα ξυπνήσει ακόμη και ίσκιους φόβου για το μέλλον του τόπου.

Του Στέλιου Συρμόγλου

Ο κατά μέτωπον αγώνας προσιδιάζει στη φύση του Ελληνα. Αποτελούσε ανέκαθεν κοινόν ιδεώδες των Ελλήνων. Η ανοχή απλώς γλυκαίνει την αμαρτία των πολιτικών εκτρωμάτων. Τα πολιτικά ψέματα σωθήκανε. Περάσαμε με αλματώδη δρασκελισμό από την πολιτική ανικανότητα, θρασύτητα και γελοιότητα στην τραγωδία.

Με το να παραχωρούμε απεριόριστες πιστώσεις στο μέλλον, επηρεασμένοι από την εκάστοτε έντεχνα διοχετευμένη κυβερνητική αισιοδοξία, δεν εξυπηρετούμε τίποτα. Τον εαυτό μας κοροιδεύουμε, επιτείνουμε την ουτοπία.

Μια ελληνική κοινωνία υποχείριο εκείνων τους οποίους η αποδεδειγμενη ανικανότητα και η οσφυοκαμψία τους στα συμφέροντα, οδήγησε τον τόπο στην εξαθλίωση, με τα εθνικά μας θέματα να αντιμετωπίζονται με τον πολιτικό αβδηριτισμό.

Μια ελληνική κοινωνία υποχείριο δίχως ελπίδα διάσωσης, δεν είναι παίξε γέλασε πρακτική. Μια προσπάθεια εμφύτευσης "αισιοδοξίας" που συμβάλλει και στην κοινωνική ανθρωποφαγία, με αντίτιμο τον ες αεί εξανδραποδισμό του Ελληνα, δεν είναι λύση και τόσο χαμογελαστή...

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail