Στρατηγός Ζιαζιάς: Κρατήστε τον στρατό έξω από τη διαμάχη κυβέρνησης και τοπικών κοινωνιών

Ο Στρατός μας να διατηρηθεί μακριά από τη διαμάχη της Κυβέρνησης και των τοπικών κοινωνιών των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Ο Στρατός μας ζει και συνυπάρχει αρμονικά με τους κατοίκους των ακριτικών νησιών μας για δεκαετίες τωρα, χωρίς ποτέ να εχει δημιουργηθεί πρόβλημα με κοινό στόχο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.

Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Νομιζω ότι οι Εθνοφύλακες μας παρα τη δικαιολογημένη αγανάκτηση που τους διακατέχει για την κατάσταση που εχει δημιουργηθεί στα νησιά μας, καλό ειναι να μην φθάνουν σε ακραίες ενέργειες παραδόσεις των όπλων, που με τιμή και εμπιστοσύνη τους έδωσε η ΠΑΤΡΙΔΑ, για το υπέρτατο καθήκον, που ειναι η υπεράσπιση της πατρώας γης.

Αυτή την στιγμή ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ψυχραιμία και ΟΜΟΨΥΧΙA, μην συμβάλουμε άθελά μας στην επιτυχία του τουρκικού σχεδίου, που εργαλειοποιει το προσφυγικό - μεταναστευτικό για να δημιουργήσει προβλήματα συνοχής στην κοινωνία μας και όχι μόνο... Πιστεύω να επικρατήσει το πατριωτικό συναίσθημα από τη δικαιολογημένη δυσαρέσκεια και οργή.

Επι πλέον θα ήθελα να τονίσω ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν τον εγγυητή της εθνικής ασφάλειας και δεν επιτρέπεται με κανένα τρόπο η αλόγιστη κατασπατάληση αυτού του δυναμικού. Επιβεβλημένη η με φειδώ εμπλοκή στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος με γνώμονα την απρόσκοπτη ικανότητα εκτέλεσης της κύριας αποστολής. Η ανάθεση καθηκόντων πέραν των δυνατοτήτων τους , για λόγους ανικανότητας της κρατικής μηχανής η οικονομίας, μπορεί να προβάλλεται ως λύση ανάγκης ,αλλά επιφέρει σημαντικές παρενέργειες, στην συντήρηση, εκπαίδευση ,διαθεσιμότητα οπλικών συστημάτων και εν γενεί στην λειτουργικότητα και την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων .
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.