Ο Πέτσας μπορεί να λέει τον Μουτζούρη "επικίνδυνο" και "γραφικό" αλλά ξεχνά κάτι πολύ βασικό

«Γραφικό, υποκριτή και επικίνδυνο» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη μιλώντας στον ΣΚΑΙ ενώ ανέφερε ακόμη «καμία συζήτηση μαζί του. Η όποια συζήτηση θα ήταν υποκριτική, δεν γίνεται δεκτή καμία συγγνώμη».

Είπε ακόμα ότι ο κ. Μουτζούρης «έχει τεράστιες ευθύνες» για την κατάσταση στα νησιά [!] ενώ άφησε ανοικτό ενδεχόμενο να ζητηθεί η παραίτησή του από την κυβέρνηση λέγοντας «αυτό θα το δούμε. Όλα είναι στο τραπέζι. Θα εξετάσουμε όλες τις ευθύνες του».

Ο κ. Πέτσας όμως ξεχνά κάτι πολύ βασικό. Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης είναι αιρετός. Έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό και μάλιστα ως ανεξάρτητος στην περιοχή όπου εξελέγη λαμβάνοντας τη δεύτερη Κυριακή 41.426 ψήφους. Ο κ. Πέτσας αντιθέτως είναι δοτός. Διορίστηκε στη θέση που κατέχει.

Επιπλέον όταν οι δυνάμεις καταστολής, πάνε νύχτα με κλειστά AIS, ψεκάζουν με χημικά ληγμένα από το 1981 [σύμφωνα με τα βίντεο], υβρίζουν ως τουρκόσπορους τους νησιώτες και σπάνε τα οχήματά τους, ή κάνουν τα αντίποινα που είδαμε στη Χίο, πώς προσδιορίζεται η έννοια του επικίνδυνου αλλά και οι τεράστιες ευθύνες;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail