Σε τέτοια πάνελς να μετέχει κι ο Βελόπουλος και θα βυθίσει πιο εύκολα τη ΝΔ από το Ορούτς Ρέις

Freepen.gr - Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε ορισμένα πράγματα κάποιες φορές. Πχ τις συνθέσεις των τηλεοπτικών πάνελς των συστημικών ΜΜΕ. Νομίζουν πως με τον τρόπο αυτό στριμώχνουν, εκνευρίζουν ή ακυρώνουν τον καλεσμένο τους; Το πιθανότερο είναι πως φέρνουν το αίμα στο κεφάλι του τηλεθεατή κι ας μην είναι ψηφοφόρος, εν προκειμένω, του κ. Βελόπουλου.

Δεν είναι μόνο η βάπτιση του ζητήματος της παράνομης μετανάστευσης σε...προσφυγικό αλλά η κοινή ρητορική και νοοτροπία των δημοσιογράφων που μετέχουν στην εκπομπή. Φωνάζουν, διακόπτουν και υποστηρίζουν απόψεις αντίθετες της πραγματικότητας, όπως πχ με την στάση της Τουρκίας. Η οποιαδήποτε ρεαλιστική τοποθέτηση εισπράττει το κλισέ "θέλετε πόλεμο;". Η αποθέωση είναι η απόπειρα ενός εξ αυτών να ερμηνεύσει τις θέσεις των ανθρώπων που ακούγονται από τη Μόρια στην εκπομπή.

Αν πάντως κανείς θέλει να εκτοξεύσει την Ελληνική Λύση, πρέπει να κάνει αυτό ακριβώς που ακολουθεί στο παρακάτω βίντεο. Δε γνωρίζουμε αν έχει αποτέλεσμα το τελοπόν, αλλά με κάτι τέτοια θα βυθίσει πιο εύκολα τη ΝΔ από το Ορούτς Ρέις. Στην πραγματικότητα, όχι στο twitter.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail