Στρατηγός Ζιαζιάς: Να φτιάξουμε άμυνα και όχι να γυρεύουμε κακομοιρίστικα προστάτες

Δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που θέλει ιδιαίτερη προσοχή και συνεχή εθνική επαγρύπνιση. Οι σταθερές ειναι λίγες η μάλλον ελάχιστες. Οι ΗΠΑ μπορεί να εγγυώνται την ασφάλεια των συμμάχων τους, αλλα και οι ίδιοι αμφιβάλλουν για τι ισχύει και τι όχι επι προεδρίας Τραμπ. Το αντιλήφθηκαν πρόσφατα οι Κούρδοι αλλά τελευταία και η ΠΑΤΡΙΔΑ μας.

Στη χώρα μας βλέπουμε παράδοξα πράγματα, αντί να ενισχύουμε την άμυνα της Χώρας μας, εμείς ψάχνουμε να βρούμε ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ, εμείς θελουμε να είμαστε ραγιάδες και να προσκυνάμε τον ξένο παράγοντα.

Εκτιμώ ότι είναι πολύ ΚΑΚΟ να δίνουμε την εντύπωση ότι αναζητούμε «εθνικό προστάτη». ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ.

Η άμυνα της χώρας, η αποτροπή των απειλών και η υπεράσπιση των Εθνικών μας Συμφερόντων ειναι δίκη μας υπόθεση και όχι του προστάτη και όχι του ξένου παράγοντα.

Ειναι καιρός να αφήσουμε τα Ευχολόγια, τα μεγάλα λόγια. Είναι ώρα να αρχίσουν να δίνονται χρήματα για την άμυνα, με μέτρο, με σχεδίαση, με στόχευση.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

Κωνσταντίνος Ζιαζιάς
Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail