Πάμε για ρουά ματ στο Ιντλίμπ και τουρκική πανωλεθρία: Μια ευθεία για να κοπεί στα δύο ο θύλακας

Freepen.gr - Η κατάσταση στη βορειοδυτική Συρία επιδεινώνεται καθημερινά για τις ισλαμιστικές δυνάμεις, καθώς τώρα βρίσκονται στα πρόθυρα να χάσουν την τελευταία γραμμή τροφοδοσίας μεταξύ Idlib και Aleppo.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή της Συρίας στην επαρχιακή πρωτεύουσα του Χαλεπίου, που επικαλείται το almadarnews, ο Συριακός Αραβικός Στρατός προσεγγίζει τη στρατηγική πόλη Al-Atareb, η οποία βρίσκεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου μεταξύ Χαλεπίου και Reyhanli (τουρκική πόλη).

Αυτή η προσέγγιση είναι επιτακτική επειδή η Al-Atareb είναι μια από τις τελευταίες πόλεις κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στη μεθοριακή διέλευση Kafr Lousen στα σύνορα με την Τουρκία.


Εάν ο Συριακός Στρατός καταλάβει τον Al-Atareb και προωθηθεί εν συνεχεία προς τη Σαρμάντα στα βορειο-ανατολικά, τότε ολόκληρος ο θύλακαε των τρομοκρατών θα χωριστεί στα δύο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail