Τα πόδια στον ώμο και δρόμο: Νέα προέλαση του Συριακού Στρατού σε Χαλέπι-Ιντλίμπ

Freepen.gr - Μόνο ως θυελλώδης μπορεί να χαρακτηριστεί η παρούσα φάση της επιχείρησης του Συριακού Αραβικού Στρατού ο οποίος πιέζει πλέον από ανατολικά προς δυτικά το εναπομείναν 1/3 της επαρχίας του Ιντλίμπ που παραμένει κατεχόμενο.

Ο Στρατός ασφάλισε τα δυτικά της πόλης του Χαλεπίου απελευθερώνοντας επιπλέον πόλεις και χωριά αλλά και δημιουργώντας μια ασφαλή ζώνη για τον αυτοκινητοδρόμο που συνδέει το οικονομικό κέντρο της χώρας με τη Δαμασκό.



Όπως μεταδίδει το almasdarnews σημειώνεται μεγάλη κινητοποιήση όσον αφορά την αποστολή ενισχύσεων ώστε ο στρατός να επιχειρήσει και στο νότιο κατεχόμενο τμήμα που θα του δώσει όλο τον έλεγχο και του αυτοκινητόδρομου Μ-4 που οδηγεί από τη Λατάκια στη Χάσακα. 

Όσον αφορά τις επιχειρήσεις στη δυτική ύπαιθρο του Χαλεπίου αξίζει να σημειωθεί η υπερδραστήρια παρουσία της Ρωσικής Αεροπορίας η οποία ισοπεδώνει τις γραμμές των τρομοκρατών προκαλώντας την άτακτη υποχώρησή τους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail