Αραβικός Σύνδεσμος κατά Τουρκίας: Η μεταφορά μισθοφόρων στη Λιβύη απειλεί την ασφάλεια των γειτονικών χωρών

Freepen.gr - Ο βοηθός γενικός γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου, Πρέσβυς Χοσάμ Ζάκι, δήλωσε ότι η κατάσταση στη Λιβύη είναι ακανθώδης και περίπλοκη, τονίζοντας ότι η συνέχιση αυτής της κατάστασης απειλεί την ασφάλεια των γειτονικών χωρών της Λιβύης.

Ο Ζάκι, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Russia Today, κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα να τηρήσουν ένα επίπεδο και να μην αφήσουν τα πράγματα να ξεφύγουν για να εμπλέξουν την περιοχή στη συνεχιζόμενη αστάθεια.

Επισήμανε ότι η μεταφορά μαχητών στη Λιβύη τροφοδοτεί τον πόλεμο αντί να τον αποτρέψει ενώ  θέτει τη Λιβύη και την περιοχή σε πολύ δύσκολη κατάσταση, πέρα από τη συνεχιζόμενη απειλή για την ασφάλεια των γειτόνων της Λιβύης.

Ωστόσο έχουμε διαπιστώσει ότι οι δηλώσεις και οι ανακοινώσεις δεν επαρκούν. Οι παρανομίες και οι ταραξίες αντιμετωπίζονται με πράξεις και έργα, όχι λόγια και διασκέψεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail