Δεκάδες Τούρκοι νεκροί σε αεροπορική επιδρομή στο Ιντλίμπ!

Freepen.gr - Δεκάδες Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή στο Idlib της Συρίας, ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν. Τούρκοι αξιωματούχοι απέδωσαν την επίθεση στις Συριακές Ενοπλες Δυνάμεις, δίχως όμως να έχει ξεκαθαρίσει αν πράγματι η επιδρομή πραγματοποιήθηκε από τη Συριακή ή τη Ρωσική Αεροπορία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ανατολή οι νεκροί είναι πλέον 29 [αρχικά είπαν 9, ανέβηκαν αργότερα στους 22].

Image
Ωστόσο άλλες αναφορές στα κοινωνικά δίκτυα ανεβάζουν σε μεγαλύτερα νούμερα τους νεκρούς Τούρκους  και κάνουν λόγο για ρωσικό βομβαρδισμό.

Ένας εξ αυτών ο γνωστός Ιρανός αναλυτής, Babak Taghvaee που κάνει λόγο για ρωσική αεροπορική επίθεση και μιλά για 65 Τούρκους νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.





Η επίθεση έγινε σε τουρκικό κονβόι κοντά στην πόλη Μπαλιούμ στο νότιο τμήμα του κατεχόμενου Ιντλίμπ.

Το ποιος τελικά έκανε την αεροπορική επίθεση θα φανεί. Να μην ξεχνάμε όμως ότι τα ρωσικά μαχητικά είχαν προηγουμένως δεχθεί τα αντι-αεροπορικά πυρά Τούρκων στρατιωτικών καθώς επίσης ότι εξυπηρετεί την Αγκυρα να στοχοποιεί τη Δαμασκό.



Στη ρωσική βάση του Hmeimim η αεράμυνα κατέρριψε δύο βλήματα που εκτοξεύθηκαν από τουρκικό έδαφος.



Επίσης τουρκικό F-16 φέρεται να αναχαιτίστηκε από ρωσικά αεροσκάφη:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail