Στρατηγός Ζιαζιάς: Φοβικά σύνδρομα από πολιτικές ηγεσίες κατώτερες των περιστάσεων

ΙΜΙΑ1996: ΚΡΙΣΗ- ΘΥΣΙΑ - ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ! Σήμερα, συμπληρώνονται 24 χρόνια από την κρίση που έφερε Ελλάδα και Τουρκία στα πρόθυρα του πολέμου. Μία κρίση που έληξε σαν σήμερα, αφού η τότε κυβέρνηση προχώρησε στην πράξη εθνικής μειοδοσιας με τη συμφωνία που αποδεχθει ,«no ships, no troops, no flags», υπογράφοντας επί της ουσίας πως η περιοχή είναι «γκρίζα» και αμφισβητούμενη, και εν συνεχεία ευχαριστώντας τους Αμερικανούς από το βήμα της Βουλής χωρίς ίχνος Εθνικής Αξιοπρέπειας.

Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Η κρίση των Ιμίων έληξε με τη θυσία του πληρώματος του ελικοπτέρου AB-212 (ΠΝ21) που «κατέπεσε»στα Ίμια. Ο Παναγιώτης Βλαχάκος, ο Έκτορας Γιαλοψός και ο Χριστόδουλος Καραθανάσης τήρησαν τον όρκο προς το Έθνος και την Πατρίδα και πέρασαν στο Πάνθεον της Αθανασίας. 

Σε αυτές τις εποχές η θυσία τους δεν εγγράφεται απλώς διατήρηση της μνήμης αλλά πολύ περισσότερο ως άντληση παραδείγματος, ως υπόμνηση καθήκοντος. Τη νύχτα εκείνη, η Ελλάδα πόνεσε, μάτωσε, διασύρθηκε, προδόθηκε, μίκρυνε! ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Στα ΙΜΙΑ δυστυχώς όπως και πέρσι ,οι ταγοι της Χώρας δεν μετέβησαν να καταθέσουν Στεφάνι στον υγρό τάφο οπου ΑΦΗΣΑΝ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΑΝ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, οι Έλληνες ήρωες το βράδυ των Ιμίων τον παγωμένο Ιανουάριο του 1996.

Οι ταγοι της Χώρας γνωρίζουν μόνο να επικαλούνται «το Διεθνές Δίκαιο» να εκφωνούν πατριωτικές κορώνες δίχως νόημα και περιεχόμενο αλλά φοβούνται να τιμήσουν τους ΗΡΩΕΣ μας στον τόπο της θυσίας υποδηλώνοντας με την φυσική τους παρουσία συγχρόνως την εθνική κυριαρχία στην περιοχή.

Η χώρα μας έχει καταληφθεί από φοβικά σύνδρομα με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας, η οποία και τωρα είναι κατώτερη των περιστάσεων. Δεν είναι υπερβολή να λέμε για 24 χρόνια εθνικής μοναξιάς…

MΙΑ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ....
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail