Μητσοτάκης στην Aegean: Οι εξαιρετικές υπηρεσίες κάνουν τους...μέτριους να ξεχωρίζουν από τους καλούς!

Στην εκδήλωση για την παραλαβή των τριών πρώτων από τα 46 νέα Αirbus της «Aegean», της μεγαλύτερης ιδιωτικής επένδυσης που έγινε ποτέ στον τομέα των αερομεταφορών στην Ελλάδα και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν γίνει στη χώρα, παρέστη σήμερα ο Πρωθυπουργός.

Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλλον έκανε μια άστοχη αναφορά προς το τέλος της ομιλίας του ως προς το πως ξεχωρίζουν οι...μέτριοι από τους καλούς. Προφανώς εννοούσε το αντίστροφο, αλλά θα πρέπει να διατυπώνει τις θέσεις του σωστά:

Το σύνθημα το δίνουν, σήμερα, τα δικά σας ελληνικά φτερά που μεταφέρουν τα εθνικά μας χρώματα: Με χαρά βλέπω ότι αποτυπώνονται ξεκάθαρα στο νέο, πολύ όμορφο λογότυπο της «Aegean», το μπλε και το άσπρο της ελληνικής σημαίας, το γαλάζιο του ουρανού μας, το άσπρο των νησιών μας. Τα φτερά αυτά θα μεταφέρουν τα εθνικά μας χρώματα, το όνομα του εμβληματικού μας αρχιπελάγους στα πέρατα του κόσμου.

Καλοτάξιδα, λοιπόν, τα νέα αεροσκάφη! Συγχαρητήρια, και πάλι, στους εργαζόμενους της εταιρείας. Γιατί, ξέρετε, όλοι λίγο-πολύ τα ίδια αεροσκάφη πετάνε. Αλλά η διαφορά που θα κάνει ένα χαμόγελο, μια πρόσθετη προσπάθεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη, μια καλή κουβέντα σε ένα παιδάκι το οποίο μπορεί να ταξιδεύει μόνο του, εξαιρετικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αυτές είναι που κάνουν τους μέτριους να ξεχωρίζουν, τελικά, από τους καλούς.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail