Τη νίλα του Δράμαλη ετοιμάζει ο Ασαντ στον Ερντογάν: Άλλα τέσσερα παρατηρητήρια στο παρά 5' της περικύκλωσης

Freepen.gr - Τη νίλα του Δράμαλη κινδυνεύει να πάθει ο Ερντογάν στο Σαρακίμπ το οποίο γέμισε με παρατηρητήρια για να εμποδίσει την είσοδο του Συριακού Στρατού [SAA] σε αυτήν, κάτι στο οποίο απέτυχε αφού οι δυνάμεις του Τίγρη, νυν 25η Διεύθυνση Ειδικών Αποστολών έχει φτάσει στα όρια της πόλης και όπως φαίνεται στον τρέχοντα πολεμικό χάρτη της πόλης άπασες οι νέες θέσεις παρατήρησεις των Τούρκων βρίσκονται ένα βήμα προ του εγκλωβισμού τους.

Σύμφωνα με τις νεώτερες πληροφορίες ο Στρατός βρίσκεται πολύ κοντά στην απελευθέρωση του Σαρακίμπ, μια πόλη η οποία έπεσε το 2012 στα χέρια των ισλαμιστών.


Πιθανόν αυτό εξηγεί την οργή του Τούρκου προέδρου, Ερντογάν ο οποίος όπως βλέπουμε και στο συνολικότερο χάρτη της περιοχής κάνει συλλογή από περικυκλωμένα άχρηστα παρατηρητήρια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail