Περί τα 330 τουρκικά οχήματα έχουν περάσει τα σύνορα στο Ιντλίμπ: Κάτι μαγειρεύει η Τουρκία

Freepen.gr - Μεγάλο αριθμός οχημάτων έχει περάσει η Τουρκία στην κατεχόμενη βόρεια κατά βάση ζώνη του Ιντλίμπ η οποία σύμφωνα με αναφορές ξεπέρασε τα 330. Δεκάδες άρματα μάχης, οχήματα πυροβολικού, μεταφορικά στρατιωτών, θωρακισμένα οχήματα, οχήματα υποστήριξης logistics και ένας μεγάλος αριθμός καταδρομέων σταθμεύουν πλέον σε νέα σημεία στο Al-Mastouma camp.

Να υποθέσουμε ότι η Αγκυρα μπορεί να σχεδιάζει μια ακόμη...ασφαλή ζώνη; Σε μια τέτοια περίπτωση τότε θα έχει πετύχει μαζί με τις προηγούμενες τρεις εισβολές στις κουρδικές περιοχές, να κατέχει παράνομα μια ουσιαστικά λωρίδα που διατρέχει μεγάλο μέρος της γραμμής των συνόρων με εξαίρεση την περιοχή της Ιεράπολης - Κομπάνι και του βορειοανατολικού τμήματος της μεθορίου.

Εκτός εάν μεθοδεύεται κάτι άλλο, σαν πχ αυτό που αποκάλυψε πρόσφατα το Nordicmonitor όταν η ΜΙΤ το 2013 σχεδίαζε μια false flag επιχείρηση για να προκαλέσει τουρκο-συριακό πόλεμο ή η Αγκυρα επιδιώκει εν όψει πιθανών συνομιλιών με τον Πούτιν να διαθέτει δυνάμεις στο έδαφος και ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση καθώς ο μήνας του μέλιτος με τη Μόσχα μπορεί να πλησιάζει στο τέλος του.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail