Ασταμάτητη η Ρωσική Αεροπορία με πάνω από 30 επιδρομές στο δυτικό Ιντλίμπ - Έξτρα βομβαρδιστικά έφτασαν στη Λατάκια

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία ξεκίνησε μια μεγάλη επίθεση την Τρίτη απέναντι στους τουρκόφιλους ισλαμιστές στην Jisr Al-Shughour στη δυτική ύπαιθρο του Idlib, όπως είχαμε προβλέψει στη Freepen.gr πως θα είναι το επόμενο βήμα.

Τα ρωσικά αεροπλάνα απογειώθηκαν από το Hmeimim Airbase στοχεύοντας σε θέσεις των τζιχαντιστών στις περιοχές της Jisr Al-Shughour, έχοντας ως βασικό στόχο την ανάκτηση του ελέγχου του αυτοκινητόδρομου Μ-4 στο τμήμα Λατάκια - Χαλέπι καθώς αυτός ο άξονας οδηγεί στη Χάσακα και τα ανατολικά σύνορα της χώρας.

Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε πάνω από 30 αεροπορικές επιδρομές στην Jisr Al-Shughour, καθιστώντας αυτή την επίθεση ως τη μεγαλύτερη φέτος στο δυτικό Idlib.

Αυτή η τελευταία επίθεση της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας έρχεται την ίδια στιγμή που ο Συριακός Στρατός επαναλαμβάνει την επίθεσή του στην ανατολική ύπαιθρο του εναπομείναντος κατεχόμενου Idlib.

Επίσης μεταδίδεται πως η Ρωσία έστειλε στο Hmeimim τα γνωστά μας βομβαρδιστικά Su-24 τα οποία κάνουν συνήθως πολλές...παραδόσεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail