Φοβερή αποκάλυψη για τα Ιμια: "Οι 3 τρεις αξιωματικοί μας αρνήθηκαν να προσνηωθούν στο τούρκικο, επέλεξαν να πέσουν"

Freepen.gr - Σε φοβερές αποκαλύψεις για τη δραματική νύχτα των Ιμίων και το πως έπεσε το ελικόπτερο προέβη ο π. υπουργός Αμυνας, Πάνος Καμμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.

«Σαν υπουργός Εθνικής Αμυνας έψαξα να βρω αν βλήθηκε το ελικόπτερο από πυρά τούρκικα. Η τότε ηγεσία είχε εξαφανίσει τα στοιχεία. Εγώ είμαι πεπεισμένος ότι δέχθηκαν πυρά» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος ο οποίος προχώρησε τις αποκαλύψεις:.

«Όταν ανέφεραν στη φρεγάτα μας και στο κέντρο επιχειρήσεων ότι είχαν πρόβλημα με το ελικόπτερο, από πυρά δεν μπορώ να το αποδείξω, τους πρότειναν οι Τούρκοι που υποκλέπτουν τη συνομιλία από την τουρκική φρεγάτα να προσνηωθούν πάνω στο καράβι το τούρκικο και αρνήθηκαν. Αποφασίσαν να πέσουν. Ο Βλαχάκος, ο Καραθανάσης και ο Γιαλοψός. Μάλιστα, του έδωσε άδεια και η ελληνική πλευρά να το κάνει και είπε όχι».

Το βίντεο ξεκινά από το επίμαχο σημείο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail