17χρονος βίασε 100 φορές 11χρονη συγγενή του που γέννησε το παιδί του: Ο πατέρας του έκανε τον ανήξερο

Freepen.gr - Ένας έφηβος στο Σαιντ Λούις ομολόγησε ότι βίασε 11χρονη συγγενή του περίπου 100 φορές μετά τη γέννηση του μωρού τους σε μπανιέρα, σύμφωνα με ειδησεογραφικό δελτίο, όπως γράφει η New York Post.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να υποψιάζονται όταν ο πατέρας του 17χρονου έφηβου, Νorvin Leonidas Lopez-Cante, Francisco Javier Gonzalez-Lopez έφερε το βρέφος στο νοσοκομείο του Αγίου Ιωσήφ την Τρίτη και είπε στην αστυνομία ότι κάποιος το άφησε μπροστά στο σπίτι του, ανέφερε η KSDK-TV.

Το μωρό είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα.

Την Πέμπτη, η αστυνομία επισκέφθηκε τον πατέρα, Francisco Javier Gonzalez-Lopez και τους είπε ότι ο 17χρονος γιος του ήταν ο πατέρας του παιδιού και η 11χρονη συγγενής τους ήταν η μητέρα του μωρού - αλλά ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία γνώση της κακοποίησης ή της εγκυμοσύνης μέχρι να γεννήσει η ανήλικη.

Ο 17χρονος ομολόγησε αργότερα στις αρχές ότι είχε σeξουαλική επαφή με το κορίτσι περίπου δύο φορές την εβδομάδα, συνολικά περίπου 100 φορές, ανέφερε το ρεπορτάζ του KSDK-TV

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα και τον γιο. Ο γιος κατηγορείται πλέον για βιασμό, σοδομισμό και αιμομιξία πρώτου βαθμού.

Ο πατέρας Gonzalez-Lopez κατηγορήθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο την 11χρονη. Τα έγγραφα του δικαστηρίου έδειξαν ότι ήταν στη χώρα παράνομα και πως είχε προηγουμένως απελαθεί.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail