Στο Πακιστάν απήγαγαν, βίασαν ομαδικά, "εξισλάμισαν" και "πάντρεψαν" με δόλιο τρόπο 14χρονη Χριστιανή

Freepen.gr - Στις 14 Ιανουαρίου, η Sneha, 14χρονη χριστιανή από τη Λαχόρη, απήχθη, "παντρεύτηκε" με τη βία και εξαναγκάστηκε να "μετατραπεί στο Ισλάμ" από μια ομάδα μουσουλμάνων ανδρών με δόλιο τρόπο όπως αναφέρει το International Christian Concern. Πέντε ημέρες μετά την απαγωγή, όμως, η αστυνομία κατάφερε να σώσει τη Sneha και να την επιστρέψει στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με την Sneha, απήχθη από έναν μουσουλμάνο άνδρα που ονομάζεται Zeeshan, ο οποίος είχε προηγουμένως κάνει πρόταση στο κορίτσι. Πριν από την απαγωγή, η Sneha αρνήθηκε τις ρομαντικές του προτάσεις.

Στις 14 Ιανουαρίου, ο Zeeshan έσπρωξε τη Sneha σε όχημα, ενώ επέστρεφε σπίτι από μια ακαδημία όπου φοιτούσε για τις τελικές εξετάσεις της. Σύμφωνα με τη Sneha, μεταφέρθηκε στη συνέχεια σε άγνωστη τοποθεσία και βιάστηκε επανειλημμένα από έξι άνδρες, μεταξύ των οποίων και ο Zeeshan.

Ενώ αιχμαλωτίστηκε, οι απαγωγείς της Sneha την ανάγκασαν να υπογράψει μερικά λευκά φύλλα χαρτιού. Αυτά αργότερα μετατράπηκαν σε πιστοποιητικό γάμου και πιστοποιητικό μετατροπής στο Ισλάμ. Οι αιχμαλωτιστές της Sneha απειλούσαν επίσης ότι η ίδια και η οικογένειά της θα αντιμετώπιζαν σοβαρές συνέπειες αν μιλούσε σε κάποιον για την επίθεση.

Όταν η οικογένεια της Sneha έλαβε γνώση της απαγωγής της, ανέφεραν την εξαφάνιση στην αστυνομία. Πέντε ημέρες αργότερα, αφού ένα δικαστήριο διέταξε την αστυνομία να ερευνήσει, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να διασώσουν τη Sneha. Ωστόσο, οι απαγωγείς της, συμπεριλαμβανομένου του Zeeshan, παραμένουν ελεύθεροι.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.