Μα γιατί σας ενοχλεί ο Καιρίδης; 134.467 και 29.461 σταυρούς έλαβε σε Ευρωκλογές και Βουλευτικές

“Η Τουρκία ως παράκτιο κράτος στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο, έχει δικαιώματα. Ίσως όχι αυτά που πιστεύει, αλλά έχει δικαιώματα”, είπε ο Δημήτρης Καιρίδης στην αρχή της τοποθέτησης του σε εκδήλωση του Δικτύου της Αννας Διαμαντοπούλου, στην οποία επεσήμανε την ανάγκη να είμαστε όλοι ειλικρινείς.

Του Στρατή Μαζίδη

Για αυτό και εγώ θα είμαι ειλικρινής.Η κ. Διαμαντοπούλου που βρέθηκε στο σπίτι της διότι εκεί την έστειλε ο ελληνικός λαός, επιθυμεί να διαδραματίσει κάποιο ρόλο. Ορίστε λοιπόν τι οραματίζεται για το μέλλον μια παροπλισμένη πολιτικός της οποίας όμως το όνομα ακούστηκε πολύ έντονα ως διάδοχο εκείνου του σημερινού ΠτΔ:



Σε μια τέτοια λοιπόν εκδήλωση, μόνο αντίστοιχοι ομιλητές με παρόμοιες προσεγγίσεις θα μπορούσαν να τοποθετηθούν.

Ο κ. Καιρίδης έχει πει και άλλα πράγματα, όπως αυτό:



Είπαμε όμως να είμαστε ειλικρινείς και θα είμαστε. Ο Δημήτρης Καιρίδης δε φύτρωσε μια νύχτα μέσα στη Βουλή.

Στις Ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου ήρθε 11ος, δεν εξελέγη αλλά απέσπασε 134.467 σταυρούς.

Στις Εθνικές Εκλογές του περασμένου Ιουλίου ως υποψήφιος βουλευτής του Βορείου Τομέα στη Β' Αθήνας, συγκέντρωσε 29.461 σταυρούς λαμβάνοντας την 6η από τις συνολικά επτά έδρες της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτοί λοιπόν οι 134.467 και 29.461 συμπολίτες μας επικύρωσαν και αποδέχθηκαν την εισαγωγή ανθρώπων με περίεργες αντιλήψεις για τα εθνικά μας θέματα, όπως του κ. Καιρίδη, στην πολιτική ζωή του τόπου.

Ας όψονται!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail