Ο Λεβέντης με το 1,24% ζητά εκλογές, γερή κλωτσιά στον Κυριάκο κι οικουμενική με τη συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων

Από την Ένωση Κεντρώων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το προσφυγικό ζήτημα συνέχεια οξύνεται. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντί να δίνει τη μάχη στην Ευρωπαϊκή Ένωση για αναλογική κατανομή των ξένων σε όλες τις χώρες και για κοινή στάση απέναντι στον Ερντογάν, κάνει κινήσεις πανικού και απελπισίας με «κλειστά κέντρα», με φράγματα θαλάσσια και με δήθεν έλεγχο των ΜΚΟ.

Όμως η ζωή στα νησιά μας είναι πλέον ανεξέλεγκτη και οι Ευρωπαίοι έχουν βρει βολική λύση να δίνουν λεφτά στην Τουρκία και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο ρατσισμός και ο φασισμός να αρχίζουν να φουντώνουν.

Αν ροκανιστεί και άλλος χρόνος, θα κινδυνέψει και η ίδια η κοινωνική μας συνοχή και η δημοκρατική ομαλότητα.

Αν ο πρωθυπουργός είναι ανήμπορος να θέσει το θέμα στην Ευρώπη, καλύτερα να παραιτηθεί.

Η Νέα Δημοκρατία πήρε την εξουσία κοροϊδεύοντας τους Βορειοελλαδίτες στο Σκοπιανό και υποσχόμενη μαγικά κουμπιά στο προσφυγικό. Τώρα και στα δύο αυτά θέματα κάνει ό,τι ακριβώς έκανε ο Τσίπρας, κοροϊδεύει.

Αλλά η κοροϊδία δεν σταματάει εδώ. Στις επενδύσεις, κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχεια ταξίδια, από τα οποία τίποτε δεν βγαίνει.

Ταξίδια στις ΗΠΑ, ταξίδια στα αραβικά κράτη, υποσχέσεις πολλές, αποτέλεσμα μηδέν.

Ακόμη και στα ελληνοτουρκικά η κοροϊδία πάει σύννεφο. Η «κακοκαιρία» έφερε το τουρκικό σεισμογραφικό στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, ο Τούρκος καπετάνιος απάντησε ότι... βρίσκεται σε τουρκικά ύδατα, ο υπουργός Παναγιωτόπουλος απαντούσε στα τηλέφωνα του Μητσοτάκη «ψυχραιμία κύριε Πρόεδρε», ενώ η Χάγη θα έρθει σαν κατάληξη των «διαφορών» μας με την Τουρκία, αφού η πολιτική τάξη του Κολωνακίου (Ντόρα Μπακογιάννη, Σημίτης, Ευάγ. Βενιζέλος, τηλεόραση ΣΚΑΪ) έχουν αναλάβει να μοιράσουν το Αιγαίο στα δύο.

Το μόνο που σώζει την Ελλάδα είναι, πάνω στη μανία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης να φέρει την ενισχυμένη, να προκηρύξει εκλογές και εκεί που ελπίζει να ξαναβγεί, να φάει μία γερή κλωτσιά από τον ελληνικό λαό και να έχουμε μία οικουμενική δημοκρατική κυβέρνηση με τη συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων, που θα επιστρέψει με αυξημένα ποσοστά στη Βουλή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail