Τα χώνουν Ελληνες στο Twitter στον Τσαβούσογλου και το..."ευχαριστώ" του στον Δένδια

Freepen.gr - «Ευχαριστώ εγκάρδια για την αλληλεγγύη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος της γείτονάς μας, κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά τηλεφωνώντας αμέσως μετά από το σεισμό» έγραψε στα ελληνικά o υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για τον οποίο πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι κουρδικής καταγωγής.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ με αναρτήσεις του στην ελληνική, την αγγλική και την τουρκική γλώσσα ευχαρίστησε τον Νίκο Δένδια για την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία του μετά τον ισχυρό σεισμό στην επαρχία Ελαζίγ και την απόλυτη ετοιμότητα της Ελλάδας να συντρέξει, άμεσα, τις προσπάθειες των τουρκικών Αρχών.



Ωστόσο είναι προφανές ότι η διπλωματία των σεισμών δεν πουλάει πιά. Ο άνθρωπος αυτός αύριο πάλι θα ζητά τον ουρανό με τα άστρα ενώ η χώρα του θα συνεχίσει να προκαλεί καθημερινά. Για και αρκετοί Ελληνες σχολιαστές δεν παρέβλεψαν να τοποθετηθούν:











Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail