Ρεβεγιόν με τα Sukhoi να κάνουν τη νύχτα-μέρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ιντλίμπ

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς μεγάλη επίθεση κατά στο κατεχόμενο τμήμα της επαρχίας του Idlib, στοχεύοντας σε αρκετές περιοχές όπως αναφέρει το almasdarnews.com.

Σύμφωνα με αναφορές, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία εξαπέλυσε πάνω από 30 αεροπορικές επιδρομές τις τελευταίες 12 ώρες, χτυπώντας στην περιοχή του Ma'arat Al-Nu'man και αρκετές άλλες περιοχές σε όλο το κατεχόμενο τμήμα του Idlib.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ρωσική επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά την καθήλωση του στόλου της για 24 ώρες ως αποτέλεσμα των κακών καιρικών συνθηκών στη βορειοδυτική Συρία.


Την ίδια στιγμή, ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) και οι τζιχαντιστές της Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS) ενεπλάκησαν σε έντονες μάχες κατά μήκος του νοτιοανατολικού μέτωπου του Idlib, και οι δύο πλευρές εκτόξευσαν πυραύλους και ρουκέτες πυροβολικού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail