Το έκανε συνήθεια ο SAA τα Σ-Κ να πηγαίνει μεγάλες "εκδρομές" στο Ιντλίμπ: Νέα δυνατή προώθηση

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (SAA) επανέλαβε την επίθεσή του στο νοτιοανατολικό Idlib σήμερα το πρωί, αφού σημείωσε μεγάλη πρόοδο την Παρασκευή.

Σύμφωνα με στρατιωτική αναφορά σήμερα το πρωί που επικαλείται το almasdarnews, ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατέλαβε την κορυφή του Tal Mustayef, που βρίσκεται κοντά στην πόλη Tal Jarif στο νοτιοανατολικό Idlib.

Την ίδια στιγμή, ο Στρατός επιτίθεται επίσης στη μικρή πόλη του Khirbat Dawoud όπου έντονες συγκρούσεις βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη μεταξύ του Συριακού Στρατού και του Hay'at Tahrir Al-Sham (HTS).

Αυτή η πρόοδος από τον Συριακό Αραβικό Στρατό είναι σημαντική επειδή είναι μια άλλη ώθηση προς την κεντρική πόλη Saraqib, η οποία βρίσκεται κατά μήκος της εθνικής οδού Aleppo-Idlib.

Εν τω μεταξύ, στο μέτωπο του Ma'arat Al-Nu'man, ο Αραβικός Στρατός της Συρίας προσπαθεί να εισέλθει πιο κοντά στην πόλη αφού εξασφάλισε τη Ma'ar Shamarin. Η προαναφερθείσα πόλη καταλήφθηκε από τον Συριακό Αραβικό Στρατό κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής επίθεσης την Παρασκευή το απόγευμα.

Ο βασικός σκοπός αυτής της φάσης της επιχείρησης είναι ο έλεγχος του αυτοκινητόδρομου Μ5 που συνδέει το Χαλέπι με τη Χάμα, τη Χομς και τη Δαμασκό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail