RealNews: Μας σβήνει εντελώς η Τουρκία από το χάρτη και πάει για μνημόνιο με...Τυνησία!

Freepen.gr - Η Τουρκία βασιζόμενη στο «μνημόνιο» με τη Λιβύη φαίνεται πως επιθυμεί να προχωρήσει στην υπογραφή ανάλογης συμφωνίας με την Τυνησία αγνοώντας επιδεικτικά την ύπαρξη ελληνικών νησιών στο νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο σύμφωνα με την εφημερίδα Real News.

Με βάση το χάρτη που δημοσιεύει η εφημερίδα καταπίνεται ουσιαστικά ακόμη και η Πελοπόννησος. Η Άγκυρα έχει δημοσιεύσει χάρτες που δείχνουν ότι, μετά τη Λιβύη σκοπεύει να «ενωθεί» μέσω θαλάσσιου διαδρόμου δυτικά της Κρήτης και με την Τυνησία, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Realnews. 


Παράλληλα ίσως θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Τουρκία με αυτούς τους παραλογισμούς, στους οποίους όμως ουσιαστικά εμπόδια δε συναντά στο "κάθε βήμα τη φορά" που επιχειρεί, αποκόπτει κι απομονώνει την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. 

Ακολουθεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail