Ο Χαφτάρ ενεργοποίησε τη no fly zone στην Τρίπολη: Θα καταρρίπτονται τα αεροσκάφη που πλησιάζουν το Μίτιγκα

Freepen.gr - Ο εκπρόσωπος του Εθνικού Λιβυκού Στρατού [LNA], στρατηγός Μισμάρι ανακοίνωσε σήμερα την ενεργοποίηση της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στην Τρίπολη της Λιβύης, ξεκαθαρίζοντας πως οποιοδήποτε αεροσκάφος επιχειρήσεί να πετάξει προς και από το αεροδρόμιο Mitiga θα καταρρίπτεται, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που μεταφέρουν μισθοφόρους από την Τουρκία.

Όπως ξεκαθαρίστηκε το αεροδρόμιο Μίτιγκα έχει μετατραπεί πλέον σε στρατιωτική ζώνη και μάλιστα ο Μισμάρι ανέφερε όποια εταιρεία αερογραμμών θέλει να είναι η πρώτη που θα προκαλέσει πετώντας μέσα στη ζώνη.

Ο Μισμάρι τόνισε ότι ο LNA σεβάστηκε την εκεχειρία αλλά η εγκατάσταση συστημάτων αεράμυνας, η απογείωση drones και οι αφίξεις τρομοκρατών από τη Συρία αποτελούν παραβιάσεις.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail