Η Τουρκία αλλάζει το λογότυπο "Made in Turkey"

Freepen.gr - Η Τουρκική Συνέλευση Εξαγωγέων αποφάσει να αλλάξει το "Made in Turkey" για προϊόντα που παράγονται στη χώρα, ανέφερε η Sabah την Τετάρτη. Τα τουρκικά προϊόντα θα αναγράφουν πλέον "Made in Türkiye", δηλαδή θα έχουμε δύο γλώσσες σε μια πρόταση!

Η συνέλευση ξεκίνησε την προσπάθειά της να αλλάξει το λογότυπο αφού ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε το "Made in Turkey" που χρησιμοποιήθηκε στο πρωτότυπο του πρώτου εγχώριου αυτοκινήτου της χώρας που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα.

"Όλος ο κόσμος γνωρίζει το όνομα Türkiye, αλλά γράφουμε Made in Turkey για τα εξαγόμενα προϊόντα. Από τώρα και στο εξής πρέπει να βάλουμε το όνομά μας", δήλωσε ο Ισμαήλ Γκουλ, επικεφαλής της συνέλευσης των εξαγωγέων, στη Sabah.

Η συνέλευση προετοίμασε σχέδιο νόμου για την εισαγωγή του νέου λογότυπου που θα παρουσιαστεί στον υπουργό Εμπορίου Ruhsar Pekcan, αναφέρει η εφημερίδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail