Αυτοκινητάδικο του ναυτιλιακού γίγαντα της Grimaldi είναι το πλοίο που έπιασε το Ναυτικό της Λιβύης

Freepen.gr - "Ένα πλοίο των Ναυτικών Δυνάμεων του Εθνικού Στρατού της Λιβύης ανάγκασε ένα ιταλικό πλοίο να αλλάξει τη διαδρομή του και να τον συνοδεύσει στη Βεγγάζη με βάση την απαγόρευση εισόδου στα λιμάνια της Misrata και του Al-Khoums" δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του αρχηγού του Στρασβούργου των Ναυτικών Δυνάμεων του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, Ali al-Thabit, σε δήλωση προς το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik.

Ο al-Thabit, μεταδίδει το almarsad, εξήγησε ότι το ιταλικό πλοίο, το Grande Baltimora, είναι ένα εμπορικό πλοίο που κατευθυνόταν στο λιμάνι Misrata όταν παρακολουθείτο από τα θαλάσσια ραντάρ. Τόνισε ότι το ιταλικό πλοίο τελείο υπό έρευνα και το πλήρωμά ανακρίνεται στο λιμάνι της Βεγγάζης.

Ο εκπρόσωπος του ναυτικού επεσήμανε ότι «αν διαπιστωθεί μετά από επιθεώρηση ότι το Grande Baltimora φέρει φορτίο όπλων ή απαγορευμένων αντικειμένων, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα εναντίον του μεταφορέα, το πλοίο θα κατασχεθεί και θα ξεκινήσει έρευνα για το πλήρωμά του». Σε αντίθετη περίπτωση θα ξεφορτώσει στη Βεγγάζη και θα αποπλεύσει.

Το GRANDE BALTIMORA είναι ένα αυτοκινητάδικο 62.134 τόνων που ναυπηγήθηκε το 2017 και ανήκει στο ναυτιλιακό γίγαντα της Grimaldi Lines.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail