Και τώρα τη μέγιστη προσοχή μας με το Fatih

Τώρα θα πάμε σε μέγιστη προσοχή. Το FATIH ολοκλήρωσε (δυστυχώς;;) ανεπιτυχώς την γεώτρυση στην Καρπασία (ανατολικά της Κύπρου) και εδώ και περίπου 27 λεπτά κατευθύνεται προς την Σελεύκεια.

Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Τα δύο ερευνητικά (Μπαρμπαρός και Ορουκ Ρέις) βρίσκονται νότια της Κύπρου και στην Αττάλεια αντίστοιχα. Πολύ προσοχή μη τυχόν τώρα κατά τη διάρκειας της μεγάλης τουρκικής άσκησης ο Πορθητής (FATIH) κατευθυνθεί προς Ελλάδα...

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ...

Αν τα FATIH τις επόμενες μέρες σταλεί σε Ελληνική Θάλασσσα (Αιγαίο ή Λιβυκό) και τρυπήσει ακόμα και αν βρει μονο άμμο ή πέτρες αυτό αποτελεί ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ για έμμεση διεθνή αναγνώριση. Αυτό που λέμε DE FACTO αναγνώριση.

Και όλα αυτά ενώ η Τουρκία βρίσκεται στη μεγαλύτερη αεροναυτική άσκηση των τελευταίων μηνών, όπου πάνω από 50 τουρκικά πλοία έχουν απλωθεί σε όλο το ανατολικό Αιγαίο (από Λήμνο μέχρι Καστελόριζο) και το Λιβυκό (Νότια Κρήτη).

Επίσης υπόψη ότι τόσο το FATIH όσο και το ORUC REIS εδώ και 9 ώρες έχουν κλείσει τα συστήματα εντοπισμού τους...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail