Και επισήμως F-35 για την Ελλάδα με τα 44.000 δολάρια η ώρα πτήσης. Γιατί; Για να κάνουμε την America great again!

Freepen.gr - Όπως αναμενόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε το ενδιαφέρον του για να αποκτήσει και να μετάσχει η χώρα μας στην παραγωγή του F-35. Η Ελλάδα που αγοράζει λεμόνια από την Αργεντινή και καταδιώκει οτιδήποτε παραγωγικό θα παράγει μέρη των αεροσκαφών. 

Ένα αεροπλάνο με σημαντικά προβλήματα μέχρι στιγμής, πανάκριβο στην απόκτησή του αλλά και στο κόστος πτήσης του (44.000 δολάρια η ώρα), μπαίνει επίσημα στην ατζέντα μας γιατί...έτσι πρέπει. 

Άλλες μάρκες [Rafale, Gripen], άλλες χώρες [Σουηδία, Γαλλία], άλλες επιλογές [ενίσχυση αεράμυνας] δεν υπάρχουν αν δεν είναι made in USA. Κι ο πρόεδρος Τραμπ λίγο μετά έδειξε την ευγνωμοσύνη του όταν μιλώντας για τη Λιβύη έχοντας δίπλα του τον Ελληνα πρωθυπουργό ανέφερε ότι μιλά με όλους, όπως το φίλο του τον Ερντογάν, αλλά όχι με τον κ. Μητσοτάκη με τον οποίο μετά από λίγη ώρα θα συνομιλούσε [διαβάστε εδώ].

Ας δώσουμε λοιπόν μερικά δις ακόμη για να κάνουμε την America great again! Το ότι γίναμε απέραντη βάση τους χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα, δεν το μετρά κανείς...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail