Deutschtürken! Το μεγάλο όπλο του Ερντογάν στη Γερμανία

Deutschtürken! Γερμανότουρκοι! Το μεγάλο όπλο του Ερντογάν στη Γερμανία. Όποιος δεν συνυπολογίζει στις αναλύσεις του την δυναμική (σε όλα τα επίπεδα) παρουσία των 3,5 εκατομμυρίων της τουρκικής μειονότητας στη Γερμανία και τα περίπου 1200 τζαμιά δεν θα καταλάβει ποτέ τις αιτίες και το βάθος της «ανθελληνικής» στάσης των Γερμανών. 

Αυτό το γνωρίζει καλύτερα και πρώτα απ΄ όλους ο Σουλτάνος της Άγκυρας, χωρίς μάλιστα να έχει κρύψει ποτέ τις προθέσεις του: «Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο στο οποίο επιβιβαζόμαστε μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας και οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας».

Καιρός να το αντιληφτούν όμως και οι ελληνικές κυβερνήσεις. Και κυρίως να ασχοληθούν επιτέλους στα σοβαρά και με τους δικούς μας ομογενείς στη Γερμανία, που λίγο-πολύ τους θεωρούν ότι έχουν χαθεί για την Ελλάδα.

Βασίλης Στοϊλόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail