Δραματικές εξελίξεις στη Λιβύη: Βομβαρδισμός τουρκικών στόχων, αυτομόληση τάγματος και "φήμες" για τον Σάρατζ

Freepen.gr - Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Λιβύη. Χθες βράδυ πραγματοποιήθηκαν σαρωτικοί βομβαρδισμοί στο στη Μισράτα όσο ιδίως και στην Τρίπολη κατά τουρκικών στόχων όπως ο υπό κατασκευή αεροδιάδρομος στο αεροδρόμιο Μίτιγκα για τα Bayraktar TB2 και μια αποθήκη πυρομαχικών.

Δύο Mig 25, 1 Su22, 1 Migare F1 και 2 μη επανδρωμένα αεροσκάφη συμμετείχαν στις επιχειρήσεις ενώ το 604 Τάγμα Πεζικού του GNA αυτομόλησε στις δυνάμεις του Εθνικού Λιβυκού Στρατού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες βράδυ μεταδίδονταν περίεργες πληροφορίες, ίσως και στα πλαίσια ψυχολογικού πολέμου, σχετικά με την τύχη του Φαγέζ αλ-Σαράτζ μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες κάνοντας λόγο για...σύλληψή του από αντάρτες της GNA.

Είναι προφανές πως το παιχνίδι για την ώρα έχει πάρει οριακή μορφή για την επιβίωση της κυβέρνησης της Τρίπολης. Απόδειξη προς τούτο η τουρκική πρωτοβουλία για...εκεχειρία.







Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail