Φανταστικός διάλογος Τραμπ - Μητσοτάκη

Υποτεθείσθω ότι πάει ο Μητσοτάκης στον Τραμπ και του λέει: "Κύριε Πρόεδρε, βοήθεια, η Τουρκία θέλει να με κάνει νταντά!". Είναι βέβαιον ότι ο Τραμπ θα του απαντήσει: "Άκου νεαρέ. Εσείς δεν κάνετε κάθε χρόνο πορεία στην αμερικανική πρεσβεία; Εσείς δε βρίζετε συλλήβδην Αμερική και ΝΑΤΟ; Εσείς δεν αρνείσθε να στείλετε δικούς σας στρατιωτικούς στις αποστολές του ΝΑΤΟ; Εσείς δε φωνάζετε τόσα χρόνια ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο; Εσείς δε βρίζετε καθημερινά τη δύση, τον καπιταλισμό κλπ.; Εμένα προσωπικά όλες σας οι εφημερίδες δεν με βρίζουν καθημερινά;".

Θα συμπληρώσει: "Από ό,τι μου είπαν οι σύμβουλοί μου, η Αμερική σας έδωσε πολλά δισεκατομμύρια με το Σχέδιο Μάρσαλ και όχι μόνον είστε αγνώμονες αλλά οι τότε πολιτικοί σας έφαγαν αβέρτα. Επίσης κάθε φορά που σας την έπεφτε η Τουρκία εμείς παρεμβαίναμε γιατί εσείς φοβόσασταν να υψώσετε το ανάστημά σας". 

Και εκεί που θα κοιτάει αμήχανος ο Μητσοτάκης, ο Τραμπ θα του πετάξει και την χαριστική βολή: "Και γιατί να βοηθήσω εγώ μία χώρα που θεωρεί την Εθνική Άμυνα εθνικισμό; Μία κοινωνία που έχει στοχοποιήσει ως φασισμό κάθε πατριωτικό ιδεώδες; Μία χώρα που οι πολίτες της βάζουν μέσον για να αποφύγουν την θητεία στα σύνορα;".

Και καθώς ο Μητσοτάκης θα έχει μείνει ενεώς, ο Τραμπ θα τον χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και θα του πει: "Αλήθεια στην κυβέρνησή σου δεν έχεις βάλει τον πρώην γενικό γραμματέα της ΚΝΕ;". Ο Μητσοτάκης θα έχει καταπιεί την γλώσσα του. Οπότε ο Τραμπ, ξεπροβοδίζοντάς τον, θα του πει και το εξής: "Στο καλό, και κοίταξε να τα βρεις με τους Τούρκους, γιατί οι Τούρκοι είναι παίκτες, είναι μάχιμοι, και εγώ δεν θα ανακατευτώ αν γίνει τίποτα στο Αιγαίο".

Μελέτης Μελετόπουλος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail