Βγήκε με τη θύελλα για κωπηλασία: Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό των σωστικών μέσων;

Freepen.gr - Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ραφήνας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μεσημβρινές ώρες σήμερα [χθες], για 35χρονο χειριστή όρθιας κωπήλατης σανίδας (SUP) σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή (ΒΒΑ 9 Η' 10).

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο του Π.Ν.
Ο άνδρας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή Βραυρώνας και ανασύρθηκε από δύο στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, καλά στην υγεία του.

Δε γνωρίζουμε κατά πόσο είναι σοφή κίνηση να βγει κανείς για κωπηλασία ενώ πνέουν θυελλώδεις άνεμοι εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας, ωστόσο αναρωτιώμαστε, ποιος πληρώνει το κόστος των επιχειρήσεων διάσωσης για περιστατικά που δε θα έπρεπε καν να είχαν συμβεί. Χώρια το γεγονός ότι εξετέθησαν σε κίνδυνο οι διασώστες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail