Οι «σύμμαχοι» θεωρούν «παίχτη» την Τουρκία και «πελάτη» την Ελλάδα

Οι εξελίξεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, η γεω-στρατηγική αντίληψη των μεγάλων παιχτών ισχύος για τον ρόλο της Τουρκίας και αντίστοιχα της Ελλάδας στην περιοχή, αλλά και η ενδοτικότητα πολιτικής και οικονομικής ελίτ που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να σταματήσει σε καμία υποχώρηση μας, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του slpress.gr Σταύρος Λυγερός, μιλώντας στον 98.4. 

Παράλληλα επέμεινε στην εκτίμηση του ότι για λόγους υψηλού συμβολισμού, η Τουρκία κάποια στιγμή θα επιχειρήσει ενεργειακές έρευνες νότιο-νοτιοανατολικά της Κρήτης. Η ατυχής στιγμή της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον, την ώρα που ο Τράμπ επικεντρώνεται στη κρίση με το Ιράν, ήταν μια αναπόφευκτη κατάσταση, είπε, όχι με ευθύνη της ελληνικής κυβέρνησης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail