Κυργιάκο ψυχάρα, για πάντα μΠΑΟΚάρα!

Τελικά η κυβέρνηση τα πέτυχε όλα. Και γκολ και αυτογκόλ και φάουλ και αποβολή. Καταρχήν για να είμαι ειλικρινής δε θα χαιρόμουν με τον υποβιβασμό των δύο ομάδων. Ήδη ο ΠΑΟΚ έχασε πρόπερσι ένα πρωτάθλημα που κέρδισε στο γήπεδο. Οκ πολυιδιοκτησία, αλλά ως φίλαθλος του ΠΑΟ θυμάμαι μια ζωή να αποκαλούν τον ΟΦΗ ως παραμάγαζο του Βαρδινογιάννη τον παλιό καλό καιρό.

Του Στρατή Μαζίδη

Προσωπικά εκτός από κάποια πήγαινε-έλα παικτών, δε θυμάμαι κερδισμένα πρωταθλήματα στο Ηράκλειο. Ωστόσο ας έρθουμε πάλι στο σήμερα. Η κυβέρνηση πέτυχε να τους εξοργίσει όλους. Τα μέλη μιας επιτροπής που η ίδια διόρισε, κατέληξαν σε ένα πόρισμα. Αυτό όμως εξόργισε τη μισή Ελλάδα και ως εκ τούτου δεν άρεσε στην κυβέρνηση.

Βλέπετε η Ελλάδα μπορεί να μην κόπηκε στα δύο στα Τέμπη όταν επίκειτο η προδοσία της Μακεδονίας, αλλά με την μΠΑΟΚάρα είναι αλλιώς και το έγραψε άλλωστε η ίδια η ΠΑΕ στη σχετική ανακοίνωση θέτοντας θέμα εθνικής συνοχής. Βλέπετε η εθνική συνοχή, έκρινε ο Μητσοτάκης δεν κινδυνεύει ούτε από τη συνεχιζόμενη αντικατάσταση πληθυσμού, ούτε τις απειλές των Τούρκων αλλά από μια ομάδα ποδοσφαίρου. Έτσι η κυβέρνηση που δεν εκβιάζεται [είπε ο Πέτσας] από τον Ζαγοράκη και τον διέγραψε, μια χαρά υπέκυψε στις φοβέρες του ΠΑΟΚ [λέω εγώ] ώστε ο πρωθυπουργός αφού δεν του αρέσε η απόφαση μιας επιτροπής αρίστων οι οποίοι ορίστηκαν από άλλους αρίστους, θα καταργήσει την τιμωρία που δεν του αρέσει.

Και κάπως έτσι οργίστηκαν όλοι με όλους. Ηρακλειδείς και Αρειανοί θυμήθηκαν ότι για αυτούς δεν έκλαψε κανείς, όπως και τους φιλάθλους του κάμπου αλλά και της Νέας Σμύρνης παλαιότερα. Οι ΠΑΟΚτζήδες που τόλμησαν να σκεφτούν να τους αγγίξουν. Παναθηναϊκοί, ΑΕΚτζήδες και Ολυμπιακοί που ο νόμος δε θα τηρηθεί ή θα αλλάξει για να μπορέσει να τηρηθεί.

Το μόνο που δε μας προβληματίζει είναι ότι η χώρα μας στις αρχές της περασμένης δεκαετίας διέθετε ομάδες υπολογίσιμες στην Ευρώπη που διεκδικούσαν προκρίσεις μαζεύοντας βαθμούς ενώ σήμερα αποκλείονται πριν καν τελειώσουν τα μπάνια του καλοκαιριού. Σε κάθε περίπτωση, Κυργιάκο ψυχάρα, για πάντα μΠΑΟΚάρα!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail