Πολιτική απειρία: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ρόλο μαθητευόμενου στην εκπομπή του προέδρου Τραμπ

H συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ και Κυριάκου Μητσοτάκη απέδειξε ότι ο κος Μητσοτάκης αγνοεί παντελώς τον ενδεδειγμένο τρόπο προβολής των Εθνικών θεμάτων της Ελλάδας προς την ηγεσία των ΗΠΑ.

Του Son Ofeon

Στις παρεμβάσεις του προς τον πρόεδρο Τραμπ δέχτηκε ως απάντηση την ηχηρή σιωπή του Τραμπ, που έδειξε έμπρακτα την δυσαρέσκεια του για τα θέματα, που του έθεσε μπροστά στους εκπροσώπους του Αμερικανικού τύπου.

Τον αντιμετώπισε ως ένα ενοχλητικό νεανία, που δεν του έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό, ούτε αντιλήφθηκε τη διακοσμητική θέση του στο ενημερωτικό πάνελ για άλλα θέματα Αμερικανικού ενδιαφέροντος.



Και για να το θέσω πιο ωμά:

Ένας πρωθυπουργός οποιασδήποτε χώρας με βάση οποιοδήποτε διπλωματικό πρωτόκολλο δε θα μπορούσε ποτέ να είναι ισοδύναμος συνομιλητής με τον Αμερικανό Πρόεδρο, που το αξίωμα του αντιστοιχεί στο δικό μας του Πρόεδρου της Δημοκρατίας.

Θα ήταν βέβαια διαφορετική η κατάσταση, αν τον είχε φιλοξενήσει στο εξοχικό του στα Χανιά, όπως έγινε με προγενέστερους Αμερικανούς προέδρους, που δεν είχαν πρωταγωνιστήσει στην εκπομπή Ο Μαθητευόμενος, όπως ο κος Τραμπ.



Ο κος Μητσοτάκης προφανώς δεν ήξερε.
Τουλάχιστον δεν ρώταγε κάποιον διπλωμάτη του για το θυμικό του κου Τραμπ;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail