Βάναυσοι κακοποιοί όχι μόνο έκλεβαν τα θύματά τους αλλά μετά πήγαιναν και στο σπίτι τους για τη συνέχεια!

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 14-1-2020, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, 28χρονος ημεδαπός, μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος συνολικά έξι (6) ατόμων, πέντε (5) αλλοδαπών και ενός ημεδαπού, για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας, της αρπαγής και του εμπρησμού καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων. 

Ειδικότερα, οι ανωτέρω είχαν συστήσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, συμμορία και προέβαιναν στη διάπραξη ληστειών ιδιαίτερης σκληρότητας. Πιο συγκεκριμένα, εντόπιζαν τα θύματα τους στο δρόμο και αφού τα λήστευαν ασκώντας βία, τα δέσμευαν και στη συνέχεια, με τα οχήματα τους, τα οδηγούσαν στις οικίες τους. Εκεί, με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποιούσαν τους λοιπούς διαμένοντες και προέβαιναν στην αφαίρεση χρημάτων και χρυσαφικών. 

Στην οικία του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλομπ και το χρηματικό ποσό των -250- ευρώ.
Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν:
  • Τρεις (3) ληστείες στις περιοχές Ζωγράφου και Παγκρατίου
  • Μία (1) κλοπή αυτοκινήτου από την περιοχή της Βάρης
Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail