Ο Φ. Δεληβοριάς θεωρεί ότι η έλευση προσφύγων & μεταναστών αλλάζει τον πληθυσμό προς το καλύτερο

«Αλλοιώνεται ο πληθυσμός μας από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, όπως είπε ένας υπουργός;» είναι μια από τις ερωτήσεις που έθεσε ο Δημήτρης Κανελλόπουλος στο efsyn.gr στον τραγουδιστή  Φοίβο Δεληβοριά, ο οποίος απήντησε [μολονότι εδώ και αρκετά χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία αφορά παράνομους μετανάστες]:

- Και βέβαια, αλλά προς το καλύτερο. Οταν ένας άνθρωπος σώζεται από τον θάνατο στη δική σου αγκαλιά, παύεις να έχεις αυτή τη μοσχαρίσια φάτσα κι αυτή την «αρχιδίσια ερημιά» που εκπέμπουν άτομα όπως ο συγκεκριμένος υπουργός. Ας μου επιτραπεί η έκφραση, είναι από στίχο σε καινούργιο μου τραγούδι. Μια μέρα έβλεπα αυτόν τον υπουργό να μιλάει. Μετά άλλαξα κανάλι και μίλαγε ο Λιάγκας. Το βράδυ είδα στον ύπνο μου δύο γιγάντια αρχίδια που πετούσαν πάνω απ’ την πόλη. Κι έγραψα ένα τραγούδι, την «Αγρια Ορχιδέα».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Αδωνι Γεωργιάδη, καθώς η ερώτηση αφορούσε δική του πρόσφατα τοποθέτηση:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail